Ford private lease

Ons actuele en complete aanbod van Ford

Het Amerikaanse Ford is natuurlijk de bedenker van de massaproductie. Het merk heeft dankzij de T-Ford zijn naam en faam verworven over de gehele wereld. Inmiddels heeft de ontwikkeling natuurlijk niet stil gestaan. Ford private lease heeft een ruim assortiment van modellen, zodat er altijd wel een auto te vinden is die bij jouw past. Denk hierbij aan de stoere, maar compacte Fiesta of de ruimere Focus.

Ford denkt ook groen. De Mustang Mach-E is hun eerste elektrische auto. Het model mag als een succes worden gezien, want direct na de introductie liepen de orderboeken direct vol. Dat is ook niet zo gek, want deze EV is aantrekkelijk geprijsd. Je krijgt een ruime auto met zeer sportieve prestaties ervoor terug. Gezien de sterke opkomst van de elektrische auto, zal dit zeker niet het laatste model zijn van Ford private lease.

Ford private lease

Automaat of handgeschakeld?

Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om te kiezen of je de Ford private lease auto nu met een automatische versnellingsbak wenst of juist handgeschakeld. De keuze is echter geheel persoonlijk en en net wat je maar gewend bent. Zo heb je het kamp handgeschakeld. Een feit is en blijft dat dit type versnellingsbak makkelijker in onderhoud is. Veel bestuurders hebben met een handgeschakelde bak ook een beter gevoel met de auto.

Andere mensen kiezen juist weer graag voor de automaat. Wanneer je de Ford private lease auto met automaat besteld kun je in ieder geval rekenen op een vloeiende overschakeling en rit. Het is wel zo dat dit type versnellingsbak meer onderhoud nodig heeft, maar bij private lease zijn deze kosten al inbegrepen. Het is vaak wel zo dat een automaat iets duurder is in de private lease. Dit heeft te maken met de hogere onderhoudskosten van deze versnellingsbak.

Vroeger was het nog wel een verschil of je veel in de stad reed of juist veel op de snelweg. In het laatste geval was een automaat prettiger rijden volgens velen. Inmiddels zijn de automaten sterk verbeterd en maakt het niets meer uit waar je de auto voor inzet. In dit geval is het gewoon een kwestie van gevoel en wat je zelf als prettig ervaart.

Elektrisch of benzine?

Bij Ford private lease heb je tegenwoordig ook de keuze om volledig elektrisch te rijden. Daarnaast blijft het assortiment groot met benzinemotoren. Er zijn uiteraard talloze voordelen en nadelen te benoemen om te kiezen voor elektrisch rijden of juist om een benzinemotor te kiezen. Hierbij gaat de keuze wel een stukje verder dan enkel groen en bewust denken. De keuze heeft vaak ook direct en op de lange termijn gevolgen voor de portemonnee. Wij hebben een mooie lijst samengesteld van de voor- en nadelen zodat de keuze voor de juiste aandrijflijn wat makkelijker wordt.

Ford private lease elektrisch rijden

VoordelenNadelen
Minder onderhoud noodzakelijkDuurder in de private lease
Groene keuzeOplaadpunt aan huis voor eigen rekening
Goedkoper opladenOpladen neemt wel veel tijd in beslag
Subsidieregeling vanuit de overheidAltijd een automatische versnellingsbak
Kans op pech onderweg aanzienlijk kleiner

Ford private lease benzine

VoordelenNadelen
Goedkoopste keuze in de private leaseMeer onderhoud noodzakelijk
Snel weer onderweg bij het tankenBenzineprijs is stevig aan de prijs
Keuze uit handgeschakeld of automaatGeen subsidieregelingen vanuit de overheid
Kleinere modellen ook beschikbaarHet is zeker niet de milieubewuste keuze
Ruimste assortiment

Mis je een Ford private lease aanbieding? Mail het ons!