Fiat 500e private lease

Ons actuele en complete aanbod van de Fiat 500e

De Fiat 500e (private lease) is het eerste elektrische model van het Italiaanse merk. Het iconische model heeft sinds kort ook een elektrische variant. Hiermee bewijst Fiat dat stijl en elektrische rijden prima samen gaan in de Fiat 500e private lease.

Het ontwerp is precies zoals je mag verwachten van Fiat. Het is stijlvol en voorzien van alle gemakken. De EV steekt logisch in elkaar en is een trendsetter. Er is geen enkele andere EV die een dergelijke trendsetter elektrisch op de markt heeft gebracht. De Fiat 500e is derhalve alweer een trendsetter op zijn eigen manier.

Fiat 500e private lease
Fiat 500e Private Lease

Gebruikte of nieuwe Fiat 500e private leasen?

In de bovenstaande lijst komt regelmatig een gebruikte Fiat 500e voor. Het kan juist erg voordelig zijn om een gebruikte Fiat 500e te private leasen. Veelal hebben de gebruikte modellen nog een lage kilometerstand. Als nieuwe eigenaar kun je er daarnaast van uitgaan dat het onderhoud ook door een dealer is gedaan. Door het eerste gebruik is het geen nieuwe auto meer, maar nog wel een prima Fiat 500e om voor de dag mee te komen.

Door het lichte gebruik kun je ook rekenen op een lager maandtarief. Zo kun je een mooie Fiat 500e private leasen al voor nog geen € 360,- per maand. Als extra voordeel kun je er ook op rekenen dat de auto snel in jouw bezit is, want hij is immers op voorraad. Afhankelijk van het model en de kilometerstand kunnen de vrije kilometers nog wel gewijzigd worden. Helaas is het niet mogelijk om de auto naar wens aan te passen, maar hier is het maandtarief dan ook naar.

Automaat of handgeschakeld?

Aangezien de Fiat 500e een elektrische auto is, zul je er ook rekening mee moeten houden dat dit model enkel als automaat leverbaar is. Dit heeft puur te maken met de aansturing van de elektromotor dat enkel elektronisch kan gebeuren. Als je geen automaat wenst te rijden, dan is deze Fiat 500e helaas niet de juiste keuze voor jou!

Mis je een Fiat 500e private lease aanbieding? Mail het ons!