Elektrische auto’s

Elektrische auto’s private leasen

Het is zo gek nog niet om te overwegen om een elektrische auto privé te leasen. Op dit moment is er nog weinig bekend over de restwaarde van dergelijke auto’s over enkele jaren. Wanneer je de elektrische auto nu aanschaft loop je dus het risico dat je over vijf jaar een flinke afschrijving hebt vanwege een lage restwaarde. 

Wanneer je de elektrische auto privé gaat leasen zal deze restwaarde niet meer van toepassing zijn voor jou. Uiteraard houdt een leasemaatschappij hier wel serieus rekening mee, maar desondanks blijven de tarieven nog steeds interessant. Bedrijven zijn eerder geneigd om dergelijke risico’s te nemen. Ze hebben daarnaast de markt al even kunnen volgen met de Tesla’s. Dit merk heeft bewezen dat hun auto’s vooralsnog behoorlijk waardevast zijn. Dit komt mogelijk mede doordat er nog weinig aanbod is op de markt voor gebruikte elektrische auto’s. 

Elektrische auto's

Wij zijn geen contractant
CarLeasen.nl is geen contractant en biedt enkel informatie aan. Op basis van de door de leasemaatschappij verstrekte informatie wordt dit op onze website vertoond. Wanneer u besluit om een auto in de private lease te zetten is CarLeasen.nl nooit een partij in dit contract. U gaat direct een contract aan met de leasemaatschappij. Hierdoor blijven de voorwaarden en betalingen overzichtelijk. Wel zal de leasemaatschappij ons belonen voor het doorsturen van een contractant. Hiervoor ontvangt deze website een vergoeding die geheel wordt besteed aan het onderhoud en het draaiende houden van deze website.

Mis je een private lease aanbieding? Mail het ons!