Dacia Spring private lease

Ons actuele en complete aanbod van de Dacia Spring

De Dacia Spring is het eerste elektrische model van het Roemeense merk. Met de onderliggende techniek van Renault en de simpele opbouw van de Dacia Spring is het model zeer betaalbaar. Deze EV wordt dan ook gezien als de perfecte instapper als je elektrisch rijden overweegt.

Het ontwerp is precies zoals je mag verwachten van Dacia. Het is eigenzinnig, maar je ziet wel meteen dat het de Dacia Spring is. Het interieur oogt wellicht wat sober, maar deze eenvoud komt ook weer met een lage prijs. Het is daarom niet verwonderlijk dat het model het goed doet in Nederland. Voor een relatief laag bedrag per maand kun jij ook de Dacia Spring private leasen.

Private lease vandaag de volledig elektrische Dacia Spring.
Dacia Spring Private Lease

Gebruikte of nieuwe Dacia Spring private leasen?

In de bovenstaande lijst komt regelmatig een gebruikte Dacia Spring voor. Het kan juist erg voordelig zijn om een gebruikte Dacia Spring te private leasen. Veelal hebben de gebruikte modellen nog een lage kilometerstand. Als nieuwe eigenaar kun je er daarnaast van uitgaan dat het onderhoud ook door een dealer is gedaan. Door het eerste gebruik is het geen nieuwe auto meer, maar nog wel een prima Dacia Spring om voor de dag mee te komen.

Door het lichte gebruik kun je ook rekenen op een lager maandtarief. Zo kun je een mooie Dacia Spring private leasen al voor nog geen € 300,- per maand. Als extra voordeel kun je er ook op rekenen dat de auto snel in jouw bezit is, want hij is immers op voorraad. Afhankelijk van het model en de kilometerstand kunnen de vrije kilometers nog wel gewijzigd worden. Helaas is het niet mogelijk om de auto naar wens aan te passen, maar hier is het maandtarief dan ook naar.

Automaat of handgeschakeld?

Aangezien de Dacia Spring een elektrische auto is, zul je er ook rekening mee moeten houden dat dit model enkel als automaat leverbaar is. Dit heeft puur te maken met de aansturing van de elektromotor dat enkel elektronisch kan gebeuren. Als je geen automaat wenst te rijden, dan is deze Dacia Spring helaas niet de juiste keuze voor jou!

Mis je een Dacia Spring private lease aanbieding? Mail het ons!